Sunday, February 7, 2021

Ohessa varmaan perusteita, miksi Seppo Lehto vuoden tamperelaiseksi 2021 ja valtuustoon kevään kuntavaaleissa 2021Punaisen Suur-Suomen tavoitteita tarjoiltiin Suomen "punaisille" historiallisen Itä-Karjalan Vienan-Karjala ja Aunuksen-Karjalan alueliitoksin, mutta samalla haluttiin liittää koko punainen Suur-Suomi Moskovasta johdetuksi kommunistiseksi sovjetdiktatuuriksi

”Neuvostohallitus ja kansanhallitus solmivat olosuhteisiin nähden uskomattoman ripeästi valtiosopimuksen, jossa tehtiin laajakantoisia alueellisia järjestelyjä. Moskovassa joulukuun toisena päivänä allekirjoitetun sopimuksen mukaan Neuvostoliitto luovutti Suomelle Itä-Karjalan pääasiallisesti karjalaiset osat, toteuttaen näin 'Suomen kansan vuosisataisen toiveen'. Suomi puolestaan luovutti hyvää maksua vastaan tiettyjä alueita Kannakselta, Suomenlanden saaria sekä Hangon vuokralle. Sopimukseen sisältyi myös tärkeä pykälä sotilaallisesta avunannosta ja yhteistyöstä ja se oli määrä ratifioida Helsingissä mahdollisimman pian.”

Niin, Venäjä solmi hienon Avunannon ja Ystävyyden sopimuksen Terijoen eli ”Suomen kansanhallituksen” kanssa, luovutti sille suuren määrän suomenheimoista aluetta - ja samaan aikaan kävi imperialistista valloitussotaa Suomen laillista hallitusta ja oikeaa Suomen kansaa vastaan.

”Krasnaja Zvezdan pääkirjoitus 'Ystävyys ja rauha' joulukuun neljäntenä päivänä julisti jo, että ennen taisteluita oli väitetty Suomen armeijan kykenevän pitkäaikaiseen vastarintaan. Jo ensimmäiset taistelupäivät olivat kuitenkin osoittaneet tämän väitteen hiekalle rakennetuksi. Tuskin olivat Puna-armeijan sotilaat ylittäneet rajan, kun Suomen kansa nousi ja kansanhallituksensa johdolla siirtyi Neuvostoliiton ja muiden Baltian maiden rinnalle Itämeren rauhaa ja turvallisuutta ajavien valtioiden joukkoon. Puna-armeijalla oli "vapautustehtävä" = imperialistinen tavoite jolla se auttoi vapauttamaan Suomen kansan 'vararikon tehneiden helsinkiläisten vallanpitäjien likaisista käpälistä ;).

Historialliset tervehdykset eivät johtajilla eroa siitä onko USA:ssa Bushin isä, poika tai Donald Trump, Bellamy-tervehdys joulukuuhun 1941 USA:n lippuvalatervehdyksenä, Paavin Vatikaanitervehdykset jne tai aasialaiset tervehdykset Maosta Taiwanin johtajiin tai Kiinan ja sovjetin diktaattoreihin.
  
Vain ns läntiset kommarit yrittävät jew-taustoineen hämärtää ja vääristellä asioita, todistettavasti.Joten turha tulla lässyttämään somepalstoille Seppo Lehdon Herran siunausta tai vaikka sitä sitten sanottaisiin sitten piruuttaan "Sieg Heil" niin se on yks hevon vitun hailee, sillä vain Saksa ja Italia tarjosivat Unkarin ja Ruotsin vapaaehtoisten tapaan apuja miehittäjä-Ryssää vastaan viime sodissa.

Ohessa varmaan perusteita, miksi Seppo Lehto vuoden tamperelaiseksi 2021 ja valtuustoon kevään kuntavaaleissa 2021:

------------
------------------------

No comments: